Onze stagiaires

Onze stagiaires

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Heey hallo,

 

Mijn naan is Kirsten en ik ben 19 jaar. Ik heb al bijna heel mijn leven huisdieren. Het begon met een vogeltje, daarna werden het 2 konijnen en nu mag ik met veel liefde zorgen voor mijn hond Dex.

In mijn vrij etijd ga ik graag zingen met het koor waar ik bij zit. Na afloop van de repetities zijn we ook altijd te vinden in de kroeg, waar we dan gezellig een potje gaan kaarten. Ook hebben we vaak spelletjes avonden met een groepje vrienden.

Vanaf jongs af aan wilde ik al dierenarts worden. Helaas was vwo een beetje te hoog gegrepen voor mij, dus na mijn havo ben ik gaan studeren voor paraveterinair op het Helicon in Den Bosch. Hier heb ik geen spijt van gekregen, want nu kan ik met veel plezier hier stage lopen.

Ik loop tm 1 februari de hele week stage behalve op de maandag. Ik heb in mijn eerste 3 weken al veel geleerd hier en hoop ook zeker om nog veel meer te kunnen leren de komende tijd.

 

Groetjes Kirsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright © All Rights Reserved.