Royal Canin voor de Hond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honden verschillen onderling niet alleen in voedingsbehoeftes, maar ook in eetgedrag. Daarom kijken ze bij Royal Canin niet alleen naar voedingstoffen, maar ook naar de vorm en textuur van de brokken. Jarenlang leek de vorm van honden– en kattenbrokjes niet zo belangrijk. Maar dankzij goed onderzoek weten ze nu beter. Doordat we het eetgedrag van honden continu bestuderen en analyseren, leren we veel over hun voorkeuren. En weten we dat de brokken aanpassen op leeftijd, grootte, ras en kaakvorm vele voordelen heeft:

•een schoner gebit;

•een betere smaakbeleving;

•makkelijker te grijpen brokjes;

•eerder een verzadigd gevoel;

•minder kans op schrokken.

 

Geur:

Honden kunnen bijzonder goed ruiken. De geur is dan ook van grote invloed op hun eetlust.

Vorm:

De eetlust van honden neemt nog meer toe als de vorm en grootte van de brokken goed zijn afgestemd op hun gebit en manier van eten.

Textuur:

Ook de textuur van de brokken heeft invloed op de smakelijkheid. Brokken die goed bijt- en kauwbaar zijn, helpen tevens om de tanden te ‘poetsen’. Dit draagt bij aan een schoner gebit.

Smaak:

Hoewel honden veel beter kunnen ruiken dan mensen, zijn ze juist slechter in proeven. Toch heeft de smaak wel invloed op welke voeding een hond wil. En kan die verschillen per leeftijd, geslacht en gezondheidstoestand.

 

 

 

De gezonde voeding op maat van ROYAL CANIN® bestaat uit een uitgebalanceerde, nauwkeurig samengestelde combinatie van voedingstoffen. Malen, mengen, coaten, drogen, verpakken, vervoeren: wat ze ook met de brokjes doen, ze werken altijd met gestandaardiseerde processen. Bovendien hanteren zij een scherpe kwaliteitscontrole, waardoor ze een constante samenstelling van voedingstoffen in alle voedingen kunnen garanderen. Van begin tot het eind

 

 

Honden verschillen onderling niet alleen in voedingsbehoeftes, maar ook in eetgedrag. Daarom kijken ze bij Royal Canin niet alleen naar voedingstoffen, maar ook naar de vorm en textuur van onze brokken. Zodat elke hond een brok krijgt die bij ze past.

 

 

 

De 5 meest opvallende brokken:

Ze hebben een passend brokje voor elke hond. Dit zijn de 5 meest opvallende varianten:

 

Grote vierkante brokken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kussenvormige brokken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaalvormige brokken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golvende brokken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cilindervormige brokken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Welke voeding voor de hond hebben wij in ons assortiment

 

 

 

Urinary S/O Small Dog

Urinewegproblemen komen redelijk vaak voor. Een belangrijke oorzaak van deze urinewegproblemen is de vorming van blaasstenen. Het ontstaan van blaasstenen begint met de vorming van kristallen in de urine van je hond. Zowel de zuurgraad van de urine als de samenstelling van de mineralen hebben invloed op de vorming van kristallen.

 

Speciale dieetvoeding van de dierenarts

Urinary Small Dog S/O Diet van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen. Het helpt de vorming van blaasstenen zoals struviet te verminderen. Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je hond beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Zorg sowieso altijd voor voldoende vers drinkwater. Dan plast je hond eventuele kristallen weer uit.

 

Belangrijkste kenmerken:

* Beperkt de vorming van tandsteen

* Beperkt de vorming van tandsteen

* Specifieke voedingstoffen helpen de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen.

* Stimuleert de vochtopname

* Stimuleert de vochtopname

* Door een verhoogde vochtopname wordt de urine van je hond minder geconcentreerd.

* Vermindert de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen

* Vermindert de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen

* De speciale samenstelling vermindert de vorming van zowel struviet- als calciumoxalaatstenen.

* Voor het oplossen van struvietstenen

* Voor het oplossen van struvietstenen

* De speciale samenstelling helpt struvietstenen doeltreffend op te lossen.

 

NB: Deze variant is ook te verkrijgen in zakjes vlees.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Gastro Intestinal:

Moet je hond regelmatig braken of heeft hij last van diarree? Bij maag- darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een speciale voeding voorschrijven om de spijsvertering te ondersteunen.

 

Belangrijkste kenmerken:

* Bevordert de spijsvertering

* Specifieke zeer goed verteerbare voedingsstoffen dragen bij aan een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora.

* Hoog energiegehalte

* Dankzij het hogere energiegehalte heeft je hond minder voeding nodig en wordt zijn spijsvertering minder belast.

* Stimuleert de eetlust

Als je hond zich niet lekker voelt zal hij minder eetlust hebben. Deze extra smakelijk voeding helpt de voedingsinname te stimuleren.

* De Omega-3 vetzuren EPA en DHA kunnen bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

 

Waterige ontlasting:

Het probleem begint als de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud kunnen opnemen. Dan blijft de ontlasting van je hond waterig en ontstaat er diarree. Deze spijsverteringsproblemen noemen we ook wel acute intestinale absorptiestoornissen. Dan weet je ook waar de naam van het product vandaan komt.

Speciale dieetvoeding van de dierenarts:

Gastro Intestinal van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je hond te ondersteunen. Het helpt acute absorptiestoornissen in de darm te verminderen. Zo levert het een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van het maag- en darmkanaal. De voedingsstoffen in Gastro Intestinal dragen bij aan een gezonde spijsvertering van je hond. En dankzij het hoge energiehalte heb je maar een kleine portie nodig om in de energiebehoefte van je hond te voldoen. Heeft je hond door zijn lastige spijsvertering minder trek in zijn eten? Gastro Intestinal is juist erg smakelijk en dat bevordert zijn eetlust.

 

NB: Deze variant is te verkrijgen in blikjes van 200 en 400gr.

 

 

 

 

 

 

 

*** Speciale Sondevoeding***

 

Wanneer u hondje erg ziek is, zal deze bij ons worden opgenomen voor intensieve zorg. Wanneer zij niet meer willen eten kunnen wij een sondevoeding aansluiten. Royal Canin Gastro Intestinal heeft speciaal voor honden die iets aan hun maag darm stelsel hebben een vloeibare voeding gemaakt, deze gaat dan door de sonde en komt rechtsstreek in de maag terecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De bovenstaande voedingen zullen alleen op advies van een dierenarts aan uw hond gegeven worden. Wanneer dergelijke klachten ervaart bij uq hond, adviseren wij om deze eerst door een dierenarts na te laten kijken.

 

Copyright © All Rights Reserved.