Februari

  Februari

De maand van het gebit                 ***ACTIE *** ACTIE ***


De maand februari is de maand van het gebit. U kunt dan bij ons een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole. Als een gebitsreiniging nodig is en u maakt daarvoor direct in de maand februari een afspraak, krijgt u

20% korting op de reiniging.


Gebitsproblemen? Wat merkt u aan uw dier:


- Slechte adem, stinkt uit de mond

- Verminderde eetlust

- Rood en gezwollen tandvlees

- Zichtbaar aanslag en/of tandsteen op de tanden

- Minder vrolijk, anders in gedragFeit: Ruim 80% van de honden van 3 jaar en ouder krijgt last van gebitsproblemen.  Probeer gebitsproblemen te voorkomen!


Uiteraard is voorkomen is beter dan genezen! Een hondengebit is makkelijk gezond te houden door tandenpoetsen, eventueel in combinatie met speciale voeding en kauwstaven. Ook katten kun je prima aanleren om de tanden te poetsen. De beste manier om gebitsproblemen te voorkomen is om de tanden van uw huisdier dagelijks te poetsen. Er zijn ook een heleboel speeltjes en kauwstaven voor het gebit op de markt . LET OP deze kunt u als aanvulling gebruiken. Speeltjes en kauwstaven mogen het poetsen niet vervangen! Lukt het poetsen echt niet neem dan even contact op met ons voor extra advies. 


Als u gebitsproblemen op tijd laat behandelen door de dierenarts, kunt u ernstigere klachten voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan tandsteen en tandvleesontstekingen, tandverlies, aantasting van belangrijke organen, een slechte adem en de pijn waarmee dit alles gepaard gaat. Wanneer het tandsteen er al zit kun je het niet meer verwijderen door middel van poetsen. Er is nu echt een gebitsreiniging nodig om het gebit schoon te krijgen.
               Afspraak maken


U kunt altijd even bellen om een afspraak te maken voor een gebitsreiniging. Neem gerust contact op als u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft. We zijn te bereiken op telefoon nummer 040-2550278.Kijkt u ook eens op de informatieve pagina over het gebit op onze site! Daar word u echt wijzer van.Copyright © All Rights Reserved.