December

November & December.


Feestmaanden actie!

 

De feestdagen staan weer voor de deur! Wij baasjes kijken uit naar gezellige familiediners en de oliebollen met oud en nieuw. Onze honden en katten....vinden het minder. Veel mensen over de vloer, en die harde knallen en lichtflitsen! Het levert veel stress op voor menig hond en kat.

 

Is uw hond bang voor  vuurwerk? Dan is het het beste om aan een geluidstraining te beginnen. Zo pakt u de oorzaak van de angst aan. U kunt geluidsopnamen en een uitgebreide uitleg over de training vinden op www.myhappypet.nl. Ook op youtube staan geluidsfragmenten waar u mee kunt trainen. Geef uw huisdier de tijd, ga niet te snel met de training.


Als ondersteuning tijdens de training kunt u uw hond/ kat stressverlagende middelen geven zoals Zylkene (hond en kat), Adaptil (hond) of Feliway (kat). Dit helpt uw huisdier ontspannen en vermindert  angst tijdens de feestdagen en het vuurwerk. Zylkene vergroot ook het leervermogen tijdens de training.

We raden aan om de Feliway verdamper en de Adaptil verdamper en halsband al een maand van te voren te gebruiken. Zo kan het voldoende inwerken. Bij ernstige angst kan de Adaptil verdamper of halsband op oudjaarsavond ook gecombineerd worden met de adaptil tabletten indien nodig.


Wij bieden u tot en met 31 december 10% korting aan op Zylkene, Adaptil en Feliway. Wees op tijd en bezorg ook uw huisdieren en prettige jaarwisseling!


Mocht u nog vragen hebben, bel gerust 040-2550278 of kom eens langs!


Copyright © All Rights Reserved.