Over ons

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Gestel is een kleine dierenartsenpraktijk waar we persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar hoog in het vaandel hebben staan. Ons team bestaat uit gedreven mensen die met heel veel passie en plezier in de kliniek komen werken. Op deze pagina willen we ons graag even voorstellen. Het team bestaat uit een praktijkmanager, twee kundige dierenartsen, één assistente, een praktijkondersteuner op vrijwillige basis en meestal hebben we ook één of twee stagiaires in huis. Hieronder vertellen we iets over onszelf.

Hallo, ik ben Debby! Al sinds ik 5 jaar was, wist ik dat ik dierenarts wilde worden, en gelukkig heb ik die droom waar kunnen maken. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit in Utrecht, en wilde ik graag terug naar Eindhoven; liefst naar mijn geboortewijk Gestel. Wat een geluk dat ik de dierenarts belde waar wij altijd zelf met onze beestjes kwamen destijds: Jan Weetzel! Hij had een baan voor mij voor enkele dagen in de week. Ik ben nooit meer weggegaan, en in 2003 hebben mijn man en ik de praktijk overgenomen. In 2012 hebben we drastisch verbouwd om met de tijd mee te kunnen gaan en het vak nog beter te kunnen uitoefenen, ook in de toekomst. We hebben een fijn team van twee dierenartsen (waarvan ik er een ben), een gemotiveerde, lieve assistente, een hele fijne praktijkondersteuner en daarnaast is mijn man achter de schermen bezig met de zakelijke kant van het geheel. Wij hebben 5 kinderen, 3 honden, 7 katten (voornamelijk afkomstig uit de praktijk) en een stel kippen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hele familie inclusief honden, en ik train met mijn rottweiler Buffon bij rottweiler werkgroep de Kempen. Verder lees ik graag als er tijd is, en ik hou van lekker uitgebreid tafelen met alles erop en eraan. Groetjes en wellicht tot ziens.


Hallo, mijn naam is Sandra. Ik ben getrouwd met Kris en mama van 2 kindjes. Sinds November 2014 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Gestel. Al van kleins af aan wist ik dat ik met dieren wilde werken. Vroeger kwam ik altijd met van alles thuis, van een dode mier tot een loslopende Golden Retriever. Van jongs af aan kwam ik al bij de Dierenkliniek, meekijken en een  klein beetje meehelpen. Het was dan ook niet heel raar dat ik na mijn opleiding bij de Groenschool in Eindhoven, verder ging studeren in Barneveld. En zo ben ik in 2004 afgestudeerd. In de tussentijd is mijn passie voor de Rottweiler steeds meer gegroeid, en heb ik altijd een droom gehad om mijn eigen kennel te kunnen beginnen. Deze droom is uitgekomen en ik heb in 2015 ons eerste nestje mogen verwelkomen! Wat een geweldige ervaring! En wat is Voice een geweldige moeder! Buiten het fokken om ben ik erg actief met het showen van de Rottweiler. Onze Voice is inmiddels Nederlands Kampioen en draagt de Titel Winster 2015 op haar naam. Op dinsdag, donderdag en vrijdag (en regelmatig tijdens de spoeddiensten) ben ik op de praktijk.


Hallo, mijn naam is Patricia. Als klein kind kwam ik al met mijn huisdieren bij Dierenkliniek Gestel. Met konijnen, hamsters en later honden ben ik altijd graag bij de kliniek gekomen. Eerst nog in de oudbouw, nu sinds een aantal jaren in de nieuwbouw. Inmiddels heb ik een grote passie voor honden ontwikkeld. En dan met name voor het opvangen van onbegrepen, in de steek gelaten en soms buitenlandse honden. (Stichting Sphoek). Niets mooier dan deze kanjers weer te zien opknappen en te herplaatsen in een gouden mandje. Sinds een aantal jaren ben ik besmet met het Yorkshire terriër virus, de meest oude en verwaarloosde komen op mijn pad en mogen na een opknapbeurt lekker bij mij de oude dag slijten. Niets moet, ze mogen lekker hond zijn. Zij genieten hiervan en ik nog veel meer. Sinds begin 2015 mag ik de kliniek ondersteunen als vrijwilliger. U zult mij af en toe achter de balie zien en aan de telefoon krijgen. Mijn achtergrond ligt in de verpleging/ouderenzorg en management. Maar het contact met dieren en hun baasjes, daar word ik pas echt gelukkig van!

 


Copyright © All Rights Reserved.