Herplaatser Lucky

Deze aandoenlijke krullenbol is Lucky van nog geen jaar oud en weegt ongeveer 6kg. Lucky is bij zijn huidige baasje komen wonen als klein pupje. De wereld lag voor hem open. Helaas had het baasje geen enkele ervaring met pups/honden. Mevrouw heeft alles gedaan wat binnen haar macht lag, maar helaas is gebleken dat een slim en pienter hondje als Lucky toch meer nodig heeft dan mevrouw kan bieden. Dat is voor beiden erg sneu.

Een aantal eigenschappen van Lucky; vrolijk, blij, clown, leergierig, superslim, snel verveeld, energiek, puberen, overprikkeld, snel, knuffelaar.
Lucky kent 2 commando’s, zitten en liggen. Ook kan hij de schoenen halen van zijn baasje. (dat is meer een trucje)
Hij is zindelijk, wandelt 4x per dag aan een 3-meter lijn. Kan loslopen op omheind terrein, mits deze goed gecheckt wordt op etenswaren en poep. Hij eet dit anders op uit verveling.
Lucky eet sinds zijn castratie goed. Ook is hij gek op fruit.
Lucky heeft het één en ander gemist qua socialisatie, kan daarom best onzeker zijn in nieuwe situaties, maar het leert hierin snel en hersteld ook snel. Dat is een goede eigenschap!

Wat zoeken wij voor Lucky?

Adoptanten die veel thuis zijn of waar Lucky meer naar het werk kan. Een hondenmaatje zou fijn zijn en naar hondencursus toe is een must. Lucky is te slim en leergierig om niks mee te gaan doen. Hier heb je de rest van zijn hondenleven profijt van. ‘Werken’ tijdens een cursus maakt hem moe, maar is ook goed voor de band tussen hond en baas. Zeker als jij dit trainen buiten de cursus goed blijft oefenen. Lucky heeft helaas last van verlatingsangst, dit is goed te trainen, in samenwerking met een goede hondenschool. Afstand en nabijheid oefenen, niet zelf zomaar wat gaan doen.
Lucky heeft helaas ook niet geleerd om rust te pakken, dus wij zoeken iemand die weet wat een poedeltje nodig heeft. Een dagelijkse balans tussen voldoende beweging, mentale stimulatie en rust! Lucky zal dit nog echt moeten leren, hoe pak ik rust zonder bij ieder geluidje op te springen. Een tuin zou heerlijk zijn voor hem. In de zomer in het zonnetje liggen, spelen met een maatje. Badderen in een zwembadje, spelletjes doen met de baasjes. Dit gunnen we hem zo!

Denk je Lucky een geweldig thuis te kunnen bieden?
Kijk dan HIER voor meer informatie.