Wie zijn wij?

 

Dierenkliniek Gestel is een kleine dierenartsenpraktijk waar we persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar, hoog in het vaandel hebben staan. Ons team bestaat uit gedreven mensen die met heel veel passie en plezier in de kliniek komen werken.
Op deze pagina willen we ons graag even voorstellen.
Het team bestaat uit een kundige dierenarts, een paraveterinair en een dierenartsassistente op vrijwillige basis. Vaak hebben we ook één of twee stagiaires in huis.
Hieronder vertellen we iets over onszelf.

Debby

Debby

Dierenarts

Hallo, ik ben Debby!

Al sinds ik 5 jaar was, wist ik dat ik dierenarts wilde worden en gelukkig heb ik die droom waar kunnen maken.
In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit in Utrecht en wilde ik graag terug naar Eindhoven. Liefst naar mijn geboortewijk Gestel.

Wat een geluk dat ik de dierenarts belde waar wij altijd zelf met onze beestjes kwamen destijds: Jan Weetzel!
Hij had een baan voor mij voor enkele dagen in de week. Ik ben nooit meer weggegaan.

In 2003 hebben mijn man en ik de praktijk overgenomen. In 2012 hebben we drastisch verbouwd om met de tijd mee te kunnen gaan en het vak nog beter te kunnen uitoefenen, ook in de toekomst.

We hebben een fijn team van twee dierenartsen (waarvan ik er een ben), een gemotiveerde, lieve paraveterinair assistente, een hele fijne dierenartsassistente op vrijwillige basis, en daarnaast is mijn man achter de schermen bezig met de zakelijke kant van het geheel.

Wij hebben 5 kinderen, 3 honden, 7 katten (voornamelijk afkomstig uit de praktijk) en een stel kippen.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hele familie inclusief honden en ik train met mijn rottweiler Buffon bij rottweiler werkgroep de Kempen.
Verder lees ik graag als er tijd is en ik hou van lekker uitgebreid tafelen met alles erop en eraan.
Ook vind ik het erg leuk om bijscholingen te volgen, dat doe ik dan ook regelmatig.

Groetjes en wellicht tot ziens.

Debby
Sandra

Sandra

Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Sandra.

Ik ben getrouwd met Kris en mama van 2 kindjes.

Sinds november 2014 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Gestel.
Al van kleins af aan wist ik dat ik met dieren wilde werken.
Vroeger kwam ik altijd met van alles thuis, van een dode mier tot een loslopende Golden Retriever.
Van jongs af aan kwam ik al bij de dierenkliniek, meekijken en een klein beetje meehelpen.
Het was dan ook niet heel raar dat ik na mijn opleiding bij de Groenschool in Eindhoven verder ging studeren in Barneveld. En zo ben ik in 2004 afgestudeerd.

In de tussentijd is mijn passie voor de Rottweiler steeds meer gegroeid en heb ik altijd een droom gehad om mijn eigen kennel te kunnen beginnen. Deze droom is uitgekomen en ik heb in 2015 ons eerste nestje mogen verwelkomen! Wat een geweldige ervaring!
En wat is Voice een geweldige moeder!
Buiten het fokken om ben ik erg actief met het showen van de Rottweiler.
Onze Voice is inmiddels Nederlands Kampioen en draagt de titel Winster 2015 op haar naam.

Met uitzondering van de woensdag, ben ik alle werkdagen aanwezig op de praktijk. Samen met Patricia ben ik oproepbaar voor de spoeddiensten.

Patricia

Patricia

Dierenartsassistente op vrijwillige basis

Hallo, mijn naam is Patricia.

Als klein kind kwam ik al met mijn huisdieren bij Dierenkliniek Gestel.
Met konijnen, hamsters en later honden ben ik altijd graag bij de kliniek gekomen.
Eerst nog in de oudbouw, nu sinds een aantal jaren in de nieuwbouw.

Inmiddels heb ik een grote passie voor honden ontwikkeld. (groot en klein) En dan met name voor het opvangen van onbegrepen, senior en in de steek gelaten honden. Jarenlang heb ik ex-broodfok yorkshire terriërs opgenomen in mijn huis en als ze voldoende opgeknapt waren ook weer herplaatst. Tegenwoordig hebben de chihuahua’s mijn hart ook gestolen. Af en toe komt er via de praktijk een hond op mijn pad die dringend hulp nodig heeft. Merlot de labradoodle was er hier een van. We hebben 5 jaar van elkaar mogen genieten!  
Niets moet hier, ze mogen lekker hond zijn. Zij genieten hiervan en ik nog veel meer.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om lekker te wandelen, ik ben daarom vaak te vinden in het Schutterbosch met mijn labradoodle Odin. 

Sinds begin 2015 mag ik de kliniek ondersteunen als dierenartsassistente op vrijwillige basis.
U zult mij af en toe achter de balie zien en aan de telefoon krijgen.
Ik ben opgeleid tot diabetesconsulente voor honden en katten. Voor de baasjes is het ontzettend heftig om te horen dat hun dier suikerziekte heeft, aan mij de taak om hen samen met de dierenarts te gaan begeleiden.

Daarnaast houd ik me bezig met de diverse social media en de website van onze praktijk.

Mijn achtergrond ligt in de verpleging/ouderenzorg en management. In mijn vrije tijd ben ik ook nog mentor van een cliënt met een beperking. 
Maar het contact met dieren en hun baasjes, daar word ik pas echt gelukkig van!

Onze stagiaires

Roos van Hoenselaar

Stagiaire

Hallo allemaal,

Weer een nieuw gezicht in de praktijk: ik ben Roos van Hoenselaar en ben 2 dagen in de week als stagiaire aanwezig in de praktijk.
Ik doe de verkorte opleiding tot paraveterinair bij het trainings centre Aeres Barneveld. Als zij-instromer krijg ik gelukkig ook in deze praktijk de mooie kans om me om te laten scholen, veel te leren en ervaring op te doen. Ik wilde vroeger graag dierenarts worden, maar was niet zo goed in de technische vakken waardoor ik een ander beroep ben gaan uitoefenen. Maar het bleef altijd kriebelen. Niet geheel ‘toevallig’ heb ik ook veel huisdieren gehad waar ook altijd wel iets mee was en ik toch ervoor koos deze dieren te houden en te verzorgen. Van cavia’s, poezen, honden tot paarden.

Nu is onze beestenbende door verschillende redenen inmiddels wat kleiner geworden en zijn we heel blij met onze hond; een 2-jarige Dobermann, genaamd Diego. We wandelen samen wat af, knuffelen veel en af en toe is hij ook een heerlijk proefkonijn als ik weer iets in het vak mag oefenen. Met lekkere beloningen in het vooruitzicht stelt hij zich graag kandidaat! Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen, 12, 15 en 17 jaar, heerlijke pubers. Dus lekker druk.

Je zult me op de maandagen en donderdagen op de praktijk kunnen tegen komen.

Tot ziens

Groetjes Roos

Aishia-Jo

Stagiaire

Beste klanten,

Hey allemaal! Mijn naam is Aishia-Jo, een enthousiaste 19 jarige student in mijn derde jaar van dierenartsassistente, en ik ben super blij om als stagiaire bij Dierenkliniek Gestel aan de slag te gaan!

Zelf heb ik een hond, kat en 3 kippen. Ik heb altijd al iets met dieren gehad en willen doen. Of ze nou klein of groot zijn het maakt mij niks uit, ze zijn allemaal leuk!

Samen met het geweldige team hier, ga ik mijn passie voor dieren inzetten en volop leren over de wereld van dierengeneeskunde. Ik kan niet wachten om al onze harige vrienden te ontmoeten en te helpen, tot snel!

Groetjes Aishia-Jo